K&K Active Oy toimittaa Länsilinkki Oy:lle päätelaitteiden hallintaratkaisun

4.8.2011

K&K Active Oy ja Länsilinkki Oy ovat sopineet päätelaitteiden hallintaratkaisun toimittamisesta kesän 2011 aikana Länsilinkille. Järjestelmä perustuu AVSystemin kehittämään VoiceIP-ACS-ohjelmistoon, joka tukee kaikkien TR-069 hallintaprotokollaa käyttävien päätelaitteiden etähallintaa.

 

Järjestelmällä voidaan automatisoida päätelaitteiden käyttöönotto sekä luoda asiakaslaitteiden ylläpitoon ja hallintaan uusia palvelukonsepteja.

 

Länsilinkki tulee käyttämään järjestelmää integroituna Länsilinkin omaan portaaliratkaisuun, jolla hallitaan myös Länsilinkin VOIP-liittymiä. Portaalin kautta Länsilinkki tarjoaa asiakasoperaattoreilleen itsenäiset hallintanäkymät omien asiakkaidensa palveluihin ja laitteisiin. Sama portaali tarjoaa myös asiakasnäkymän asiakkaalle omiin palveluihin ja laitteisiin.

 

Länsilinkki on teleoperaattoreiden yhteisesti omistama yhtiö, joka on toteuttanut operaattoreille joustavan ja kustannustehokkaan tavan korvata perinteiset puheliittymät uusilla IP-pohjaisilla ratkaisuilla. Länsilinkki vastaa useiden teleoperaattorien puhetekniikasta ulkoistussopimuksin sekä hoitaa näiden yhteenliittämis- ja clearingpalveluita. Lisäksi yhtiö tarjoaa osaamiskeskuksestaan puhetekniikan operointi- ja suunnittelupalveluita teleoperaattoreille.

 

 

Lisätietoja:

Sami Salmi, 050-413 7595, sami.salmi@kandk.fi

 

 


Yhteystiedot

K&K Active Oy
Itälahdenkatu 22 b
00210 Helsinki
Finland

Puh: 09 6855 0550
Fax: 09 6855 0551

www.kandk.fi